خلاقیت های صبحگاهی

یادداشت نوشتن روی نان تست. مناسب ِ موقعیت های خیلی قهرآلود یا خیلی زیاد عاشقانه. کلا برای کسانی که میزان رومنس خون شان پایین است توصیه نمی شود. برای آدم های بچه دار هم می تواند مناسب باشد. بلکه حرف اینجوری به گوش یا دهان ِ بچه ها برود ! طراح : Sasha Tseng

ماگ ِ دامبو. خوراک بچه های کوچک که معمولا با سر به درون ماگ شیرجه می روند یا کسانی که کودک درون شان سرحال تر از بالغ شان است. نمی دانم چرا همه اش رابرت را تصور می کنم در حال خوردن سوپش با این ماگ. رابرت را که یادتان هست ؟ کراواتش همیشه میفتاد توی سوپ !
پ.ن: کسی این دور و بر ها فتوشاپ ِ وطنی ِ کپی رایت شکن ندارد ؟ این نسخه ی ترایال من امروز تمام می شود و دیگر نمی توانم عکس بچسبانم اینجا. یکی خودم خریدم از کامپیوتر پایتخت که کار نمی کند. نسخه ی اصلش هم که شدیدا گران است لامصب. حالا اگر قرار بود از فتوشاپ کسب درآمد کنم می خریدمش ولی فعلا که این وبلاگ فقط هزینه دارد.
Related Posts
دربارهی نويسنده
استفاده از مطالب این وبلاگ بدون ذکر آدرس وبلاگ جایز نیست. حتی شما دوست عزیز !
برای نامه نگاری
لینکدونی
Websites
Time Out London
Tate OnLine
Covent Garden Life
London Thearte Guide
British Museum
St Ethelburga's Centre
Design Museum
British Library
British Film Institute
دیگران
روزهایی که رفته اند
ماهانه
January 2008December 2007
November 2007
October 2007
September 2007
August 2007
July 2007
June 2007
May 2007
April 2007
March 2007
February 2007
January 2007
December 2006
November 2006
October 2006
September 2006
August 2006
July 2006
June 2006
May 2006
April 2006
March 2006
February 2006
January 2006
November 2005
April 2005
January 2004
November 2003
October 2003
September 2003
August 2003
June 2003
May 2003
April 2003
March 2003
February 2003
January 2003
December 2002
November 2002

Comments
من فتوشاپ دارم ولی چجوری برسونم بهت؟
ژرفا: به نظرم که یه خورده راه مون دوره دنیا جون :) ولی خیلی ممنون از لطفت :>
دنیا | October 4, 2007 9:45 AM
ووووه چه با حال! ولی حالا طرف بیکاره مگه یادداشت رو بنویسه رو نون خب بنویسه رو کاغذ !! دوره آخر زمون شده :p
Mehdi | October 4, 2007 2:27 PM
سلام. می نونی فتوشاپ یا هر نرم افزار، فیلم، کتاب، ... از اینترنت دانلود کنی. فقط کافیه یک Torrent Client داشته باشی. اگه نمی دونی چی هست و چجوری کار می کنه، تو ویکی پدیا سرچ کن راجبش. یکم سخته ولی اگه یاد بگیری همه چی می تونی مجانی از اینترنت بگیری.
ژرفا: چه جالب ! تا حالا نشنیده بودم. برم ببینم چیه . ممنون بابت راهنمایی.
آرمین | October 4, 2007 9:06 PM
می خوای پست کنم برات؟
ژرفا: قربونت برم دنیا جون. نه عزیزم زحمتت میشه :) شاید اینجا بتونم گیر بیارم ... :) بازم مرسی :>
دنیا | October 4, 2007 9:23 PM
سلام. من اون بالا زیاد وقت نداشتم توضیح بدم. الان یه توضیح کلی می دم که اگه بتونی درست انجام بدی، راحت هر فایلی رو که خواستی می تونی از اینترنت دانلود کنی. اول از همه باید بری نرم افزار µtorrent رو از این سایت دانلود کنی و اینستال کنی http://www.utorrent.com/download.php بعد باید بری فایلی رو که می خوای از اینترنت پیدا کنی. بهترین سایت که می تونی توش سرچ کنی اینه http://www.demonoid.com/ ولی حتما باید عضوش بشی تا بتونی از توش دانلود کنی. 2تا دیگه که فری هست اینان: http://thepiratebay.org/ و http://www.torrentspy.com/ وقتی فایلی رو که می خوای دانلود کنی از اینجا پیدا کردی (بهش می گن Torrent) بعد باید با µtorrent اوپن کنیش. بعد خودش شروع می کنه به دانلود کردن. این بهترین روشی که می تونی همه چیو مجانی از اینترنت بگیری و چون سرعت اینترنت اونجا خیلی بالاست و قیمت نرم افزارها هم خیلی بالاست، این خیلی به دردت می خوره. بازم اگه مشکلی داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم.
ژرفا: خیلی ممنون بابت توضیحات. فکر کنم خیلی به دردم بخوره این روش. نمی دونم چرا این کامنت خود به خود پابلیش نشده بود و پندینگ بود ! الان دیدمش.
آرمین | October 5, 2007 12:53 AM
یه نرم افزار مجانی
open source
هست که مشابه کار فتوشاپ رو انجام می ده.
http://www.gimp.org/
ژرفا: ممنون :)
Payam | October 5, 2007 1:52 AM
خیلی خوب
خصوصا در باره ماگ دامبو و اشاره خیلی جالب به رابرت.
یادم اومد بعضی وقتها مثل رابرت زندگی میکنم.!
و در آخر من فتوشاپ خودمرو با نرم افزار ( emule)از وب گرفتم شما هم سعی کن.
م ناظمی | October 14, 2007 1:55 PM